Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Mihai Iosif şi-a prelungit contractul cu FC Rapid

inquamFOTO
rapid

Clubul de fotbal FC Rapid a anunţat, miercuri, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, că antrenorul Mihai Iosif şi-a prelungit contractul cu gruparea giuleşteană cu un an şi jumătate.

"Antrenorul principal al Rapidului, Mihai Iosif, a semnat prelungirea contractului, scadent în această vară, pe o perioadă de un an şi jumătate. Mihai a stat pe banca Rapidului, ca antrenor principal, în zece meciuri, obţinând 7 victorii, o remiză şi două înfrângeri, fiind secundul lui Nicolae Grigore în alte cinci partide ale acestui sezon. Cu Mihai Iosif pe bancă, Rapid are o serie de patru victorii consecutive, două în sezonul regulat şi două în primele etape din play-off, urmând ca mâine, de la ora 16:30, să evolueze la Timişoara, împotriva Politehnicii", se arată pe site-ul citat, potrivit agerpres.ro.

Tehnicianul a declarat că îşi doreşte foarte mult să nu dezamăgească încrederea clubului şi a suporterilor.

"Le mulţumesc celor ce au avut încredere în mine şi voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a nu-i dezamăgi", a spus Iosif la semnarea contractului.

În vârstă de 46 de ani, Mihai Iosif a mai antrenat în trecut grupele de juniori ale clubului Rapid, precum şi formaţia secundă a clubului. De asemenea, el a mai colaborat, din postura de antrenor secund, cu foştii antrenori principali Dan Alexa, Daniel Pancu, Constantin Schumacher şi Nicolae Grigore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.