Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Politehnicii Iași, Mihai Teja: 'La naționala României e vorba de valoare, nu de atitudine'

Fanatik
Mihai Teja, FCSB, antrenor.

Antrenorul Politehnicii Iași, Mihai Teja, a declarat că așteptările suporterilor și ale multor oameni de fotbal au fost mult prea mari în dubla cu Suedia și Spania, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Semnal pentru Ludovic Orban: Sper să oprească așa ceva

Tehnicianul de 41 de ani al Iașiului este de părere că tricolorii nu puteau emite prea multe pretenții în fața celor două echipe care s-au calificat la EURO din Grupa F. ”Ce-am fi vrut? Să luăm 6 puncte cu Suedia și Spania? Cu Suedia, care a lăsat Italia acasă și s-a calificat la un turneu final, unde a mers până în fazele superioare? Cu Spania, care nu știu câte echipe din lume o poate bate? Dați-mi trei echipe din lume care poate bate Spania! Și noi ne întrebăm de ce nu am bătut Suedia sau Spania.

Avem vreo 4 campionate mondiale sau europene la rând unde am ajuns prin semifinale? Pe cine am bătut noi până acum pentru a emite pretenții cu Suedia și Spania?” , a declarat antrenorul Mihai Teja într-o conferință de presă.

Tehnicianul nu crede în teoria conform căreia jucătorii nu au avut atitudine în teren contra Spaniei, ci că pur și simplu adversarii au fost mult mai buni: ”Eu nu pot să cred că este vreun jucător al echipei naționale care intră pe teren, îi cântă imnul, joacă cu cea mai bună echipă din lume și nu are atitudine. Mai bine nu intri. Toată lumea spune de lipsă de atitudine. Ce înseamnă asta? Adică sunt nepăsător, joc cu Spania, ce-o fi, o fi…? Eu nu cred asta. Lipsa de atitudine vine și când adversarul este mult mai bun decât tine și simți că nu poți să dai mai mult. Și atunci normal că te simți inferior.

Citește și: Un europarlamentar român dă o lovitură istorică! A fost ales

Ei au spus după meciul cu Suedia că au fost net inferiori în teren. Și asta spune totul. E o chestie de valoare. E mai bun Sergio Ramos sau alt jucător spaniol decât Rus. Despre ce vorbim? Acesta e nivelul nostru. Putem să punem sute de milioane de euro pe masă. Dacă vrem să batem Spania, se poate întâmpla asta un meci din 8. Asta e părerea mea. Indiferent ce motivație ai avea, e foarte greu. Chiar dacă se spune că nimic nu e imposibil, e greu să te bați cu ele la momentul acesta.” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.