Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul unei echipe de Liga 1 A DEMISIONAT după un meci câștigat: Ce l-a făcut să plece

www.prosport.ro
eugen neagoe

Eugen Neagoe și-a anunțat plecarea de la FC Hermannstadt imediat după meciul câștigat sâmbătă în fața celor de la Poli Iași, cu 1-0. Antrenorul a evidențiat și motivele care au stat la baza deciziei.

Neagoe își dorea câteva schimbări la echipă, din ianuarie, care să facă din FC Hermannstadt o echipă mult mai solidă. Cel mai probabil, a solicitat conducerii mai multe transferuri, dar oamenii cu factor de decizie nu au promis schimbări majore.

Citeşte şi: MARTOR CHEIE în dosarul Vlădescu audiat în SUA - Unul dintre cei la care ajungeau banii 'datoraţi' de austrieci avea sarcina de a nu lăsa nicio dovadă scrisă

„A fost ultimul meu joc aici. Decizia era deja luată. Am avut o discuție cu cei din conducere, le-am spus ce vreau eu să facem din ianuarie. Ei mi-au spus că este foarte greu. Mi-am dorit doar ca echipa să fie mai puternică din ianuarie, dar se pare că nu se poate acest lucru.

Cred că am făcut tot ce am putut, echipa este pe o poziție bună în acest moment.” , a spus Neagoe, după victoria cu Poli Iași, la Digi Sport.

Citeşte şi: EXCLUSIV! CE miniştri cu greutate SE LĂUDA Sebastian Vlădescu că are la degetul mic - A încasat milioane de euro spunând că bani vor ajunge și la unul dintre ei

Neagoe a semnat cu Hermannstadt la începutul lunii octombrie. În acest timp a condus echipa în 10 partide și a înregistrat două victorii, 6 egaluri și două înfrângeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.