Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Viitorului Constanţa: 'Abia astăzi la prânz am aflat că jucăm mâine, însă cunoaştem Dinamo'

www.gsp.ro
Craiova Viitorul

Antrenorul Viitorului Constanţa, Cătălin Anghel, a declarat că a aflat abia marţi la prânz că formaţia pe care o conduce va juca miercuri cu Dinamo şi a precizat că echipa sa nu este în efectiv complet deoarece are jucători la lotul naţional de tineret, potrivit news.ro.

Cătălin Anghel a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că tot timpul meciurile cu Dinamo au fost interesante şi disputate.

“Tot timpul meciurile cu Dinamo au fost interesante şi foarte disputate chiar dacă noi am avut câştig de cauză în majoritatea meciurilor. Este un altfel de meci mâine pentru că aţi văzut situaţia care s-a creat, abia astăzi la prânz am aflat că jucăm mâine, însă cunoaştem Dinamo, cunoaştem jocul lor şi vrem să încheiem acest campionat cu o victorie”, a afirmat tehnicianul Viitorului.

Citește și: Situație DRAMATICĂ în plină criză! Număr tot mai mic de paturi pentru bolnavi și o lipsă acută de medici infecționiști

Întrebat dacă a fost încurcat de programarea cam târzie a meciului cu Dinamo, Cătălin Anghel a răspuns:”Ne-a încurcat pentru că noi am lăsat jucătorii la lot, avem jucători la lotul naţional de tineret şi bineînţeles că nu suntem în efectiv complet. Asta nu înseamnă că se schimbă ceva. Tot timpul tratăm jocul foarte serios, încercăm să mergem la victorie şi vom folosi o garnitură omogenă şi cu jucători tineri, dar şi cu jucători cu experienţă”.

Meciul dintre Dinamo şi Viitorul are loc miercuri, de la ora 17.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.