Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Walter Zenga, tratative pentru preluarea băncii tehnice a echipei Udinese

Walter Zenga

Walter Zenga (59 de ani) poate să revină pe banca unei echipe din Serie A. Fostul portar de legendă a lui Inter și antrenor al FCSB e aproape să semneze cu Udinese, fosta echipă a lui Gabriel Torje, cu care se află în negocieri. Conducerea de pe Friuli îl vrea pe Zenga pe banca tehnică, potrivit Mediafax.

Zenga îl va înlocui pe Igor Tudor, demis de la Udinese după ce friualnii au încasat 11 goluri în două partide. SportItalia scrie despre negocierile dintre Walter Zenga și Udinese, iar jurnaliștii italieni anunță că Zenga va fi numit la începutul săptămânii viitoare. Până atunci, antrenamentele sunt conduse de secundul Luca Gotti.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

După 10 etape trecute din Serie A, Udinese se află pe locul 14, cu 10 puncte. Friulanii au adunat 3 victorii, o remiză și 6 înfrângeri și au un golaveraj dezastruos: 5-17. Walter Zenga e liber de contract din luna martie 2019, de când a fost dat afară de la Venezia. Udinese va fi a 19-a echipă din cariera fostului portar, care a trecut și pe la FCSB. Zenga a pregătit FCSB în sezonul 2004-2005, unul de referință în istoria echipei care reușea la acea vreme să elimine Valencia, după 2-0 în timp regulamentar și 4-3 la penalty-uri și s-a calificat în optimile Cupei UEFA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.