Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorului lui Dinamo, Ovidiu Burcă, declarații înaintea meciului cu Voluntari: Vom întâlni Voluntari la capacitate maximă

Twitter
fc dinamo

Antrenorul formaţiei Dinamo, Ovidiu Burcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă ca FC Voluntari, adversara din etapa a 6-a a Superligii, să fie la capacitate maximă, mobilizată de înfrângerea din meciul cu FC U Craiova.

"Întâlnim un adversar cu experienţă, un adversar dificil. Chiar dacă în ultima etapă cei de la Craiova i-au învins, până atunci au făcut partide solide, deşi au avut adversari de calibru. În schimb noi am avansat de la săptămână la săptămână, am avut un meci care ne-a dat foarte multă încredere, speranţă pentru viitor. Acum aştept ca echipa să devină mai bună şi avem mâine ocazia să arătăm lucrurile astea la Voluntari. Împotriva Rapidului au făcut un meci solid. Dar Rapid nu trece printr-o perioadă fastă, este încă început de sezon, apar aceste fluctuaţii de formă. După un meci mai puţin reuşit echipele se mobilizează, aşa că mâine vom întâlni un Voluntari la capacitatea maximă, mai ales că îl ştiu şi pe Ilie Poenaru, care îmi este coleg la licenţa Pro, ambiţios, care a demonstrat că poate să facă lucruri importante", a declarat Burcă, conform agerpres.

Tehnicianul a prezentat punctele forte ale echipei ilfovene dar şi ale formaţiei sale: "Sunt o echipă omogenă, au acelaşi nucleu de jucători de foarte mult timp şi e un avantaj pe care îl au. Noi ne construim totul pe o stare de spirit extraordinară, pe organizare foarte bună în toate momentele jocului, cred că astea sunt atuurile noastre. Cred că mâine vor fi foarte mulţi dinamovişti în tribună, Voluntari e o echipă care nu are foarte mulţi suporteri, sunt convins că fanii noştri vor fi alături de noi număr foarte mare".

Antrenorul dinamovist a precizat că încearcă să ţină departe jucătorii de schimbările survenite în cadrul conducerii clubului, cu referire la înlocuirea administratorului special Vlad Iacob cu preşedintele Andrei Nicolescu.

"Referitor la schimbările administrative, noi încercăm să stăm departe de lucrurile astea, vrem să ne concentrăm pe lucrurile pe care le putem controla. Să sperăm că odată cu aceste schimbări va veni şi liniştea în interiorul clubului", a mai spus Ovidiu Burcă.

Echipa de fotbal Dinamo va întâlni, sâmbătă, de la ora 21:45, în deplasare, pe stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari, formaţia FC Voluntari, într-o partidă din cadrul etapei a 6-a a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.