Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț de ultim moment de la DNA: Director adjunct la Administrația Națională Apele Române, trimis în judecată pentru luare de mită

Sigla DNA

Un director adjunct la Administrația Națională Apele Române a fost trimis în judecată pentru luare de mită, fiind bănuit că a primit 100.000 lei pentru plata a lucrărilor făcute de o firmă.

Procurorii DNA Bacău au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Cristian Bratanovici, la data faptei director general adjunct al Administrației Naționale Apele Române, pentru luare de mită, și a doi administratori ai unei societăți comerciale, pentru dare de mită.

În rechizitoriul întocmit, procurorii arată că, în 8 noiembrie 2019, Bratanovici Cristian ar fi primit, în municipiul Târgu-Mureș, de la unul din cei doi oameni de afaceri, suma de 100.000 lei.

Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la recepţia organizată de Ambasada SUA. Când are loc evenimentul

Conform DNA, banii ar fost primiți pentru ca directorul general să asigure finanțarea astfel încât să fie plătite lucrări făcute de societatea celor doi oameni de afaceri în cadrul a trei contracte încheiate cu Administrația Bazinală de Ape Mureș.

S-a dispus poprirea, de către Administrația Bazinală de Apă Mureș, a veniturilor obținute cu titlu de salariu de către Bratanovici Cristian, respectiv o treime din venitul lunar net până la concurenţa sumei de 100.000 de lei şi consemnarea acestora la dispoziţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Mureș, cu propunere de a se menține măsurile asigurătorii dispuse în cauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.