Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Aoleu, se rupe iarăşi coaliţia' - Aliați la centru, dușmani în teritoriu: Lider PSD, atac dur la un fost ministru PNL, de față cu Marcel Ciolacu

pn psd pnl

Deputatul Adrian Solomon, ales vineri preşedinte al PSD Vaslui, a declarat că fostul ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru, care şi-a anunţat recent candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Vaslui, nu este potrivit pentru această funcţie.

El le-a transmis delegaţilor prezenţi la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Vaslui să nu se lase intimidaţi de Nelu Tătaru, care prin prefectul liberal şi subordonaţii acestuia ar "dicta" anumite acţiuni de control. Solomon a menţionat că inclusiv sala de spectacole a Casei de Cultură, unde s-a desfăşurat conferinţa de alegeri, a fost verificată de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, tocmai pentru că urma să găzduiască evenimentul organizat de PSD.

"Atenţia cu care ne gratulează toţi subordonaţii prefectului liberal al judeţului nu ne face decât să ne întărim, să fim mai îndârjiţi, mai convinşi că trebuie să câştigăm aceste alegeri, să-i demonstrăm lui Tătaru că nu este omul potrivit pentru Consiliul Judeţean. De ce nu este omul potrivit? Pentru că am văzut ce a făcut când a avut pe mână Ministerul Sănătăţii. (...) Este inadmisibil ca el să aibă curaj să iasă în faţa oamenilor şi să ceară votul", a susţinut Adrian Solomon, potrivit Agerpres.

Preşedintele PSD Vaslui a amintit că una dintre primele decizii ale lui Nelu Tătaru în calitate de ministru al Sănătăţii a fost transformarea în unitate COVID-19 a Spitalului de Urgenţă "Elena Beldiman" Bârlad, lucru care a nemulţumit populaţia.

"Omul care nu a avut capacitatea administrativă într-o funcţie la minister, unde nu este singur, nu va putea niciodată să facă ceea ce trebuie într-o funcţie la Consiliul Judeţean", a spus Solomon.

Vicepreşedintele PSD Dragoş Benea a declarat că în perioada pandemiei, Nelu Tătaru, pe atunci ministru al Sănătăţii, ar fi promis un spital care nu s-a realizat şi că PSD a reuşit în judeţele Bacău şi Vaslui să obţină două proiecte în valoare de 60 de milioane de euro pentru construcţia a două spitale.

Reacția lui Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat pe seama declaraţiilor împotriva lui Nelu Tătaru, afirmând în glumă că acestea ar putea fi motiv "să se rupă coaliţia".

"Când l-am auzit pe Adrian vorbind de domnul Tătaru, am zis aoleu, se rupe iarăşi coaliţia, dar de fapt şi de drept, la sfârşit i-am dat dreptate. Lumea trebuie să cunoască adevărul, lumea trebuie să facă diferenţa şi cei care nu au capacitatea de a recunoaşte atunci când greşesc, mai bine se lasă de politică. Noi avem datoria să spunem adevărul şi avem datoria să învăţăm din greşeli", a precizat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.