Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

APELUL lansat de Ramona Ioana Bruynseels: `Lăsați România să își revină și ajutați să se întâmple acest lucru, nu lucrați doar în interesul vostru!`

Facebook
Ramona Ioana Bruynseels

Președintele RE:START ROMÂNIA, Ramona Ioana Bruynseels, lansează un apel la adresa tuturor politicienilor la finalul Stării de urgență. Ea susține pe pagina sa de Facebook că acum este imperios necesar ca România să își revină după cele două perioade de Stare de urgență și să se implice pentru o revenire cât mai rapidă la normal și nu să se saboteze reciproc.

Vezi și: OFICIAL - Curtea Constituțională: doar prin lege se pot restrânge drepturi și libertăți

”Văd că unii politicieni propun în continuare o moțiune de cenzură și instalarea unui guvern de uniune națională, deși pe parcursul stării de urgență și-au pus piedici unii altora precum copiii mici în curtea școlii, deci ne-au arătat că nu prea sunt în stare să lucreze împreună pentru binele general.

Stimați politicieni,

Lăsați România să își revină și ajutați să se întâmple acest lucru, nu lucrați doar în interesul vostru. Înteleg că sunteți nerabdători să ajungeți la putere, mai ales că urmează alegeri și e nevoie de fonduri și putere în teritoriu. Dar chiar dacă înțeleg gândurile din spatele propunerilor voastre, nu pot fi de acord cu aceste propuneri. Și asta pentru că nu ne-ați demonstrat că aveți maturitatea să conduceți țara în liniște și cu rezultate, împreună.

Da, politica este despre lupta de idei. E bine ca aveți idei. Dar voi ne-ați arătat în ultimii 30 de ani și, cel mai grav, chiar și în context de pandemie, că “lupul își schimbă părul, dar năravul ba”.

Așa că, așteptați alegerile și luptați-vă pentru fiecare votuleț în parte, convingeți oamenii că de data asta (apropo, a câta oara?!) veți face ceea ce promiteți și nu mai băgați țara într-o criză suplimentară!

PS: mi-i și imaginez pe miniștrii diverselor partide blocându-se unii pe alții pentru a-și favoriza partidul în lunile de dinaintea alegerilor. Doar că noi ne-am cam săturat de scandal și vrem altceva...Noi vrem RESTART!”, a spus Ramona Ioana Bruynseels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.