Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aplanarea SCANDALULUI din Guvern se AMÂNĂ: Săptămâna viitoare are loc mare ÎNTÂLNIRE

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu guvern gesturi inquam

Premierul Sorin Grindeanu se va întâlni cel mai probabil săptămâna viitoare cu ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, şi cu secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu.

"Acea întâlnire se amână. Nu va mai avea loc în cursul zilei de astăzi (miercuri - n.r.). Domnul secretar de stat Raed Arafat venea acum direct de la Washington. Din păcate, cursa domniei sale a avut o întârziere considerabilă şi va ajunge destul de târziu în această seară. Premierul şi-ar fi dorit să aibă o întâlnire şi cu secretarul de stat Raed Arafat şi cu ministrul de Interne, şi cu ministrul Sănătăţii şi, de asemenea, cu şeful ANAP. Având în vedere această întârziere, întâlnirea nu mai este posibilă în cursul de astăzi, cel mai probabil se amână pentru săptămâna viitoare", a precizat Alina Petrescu, într-o conferinţă de presă, după şedinţa de Guvern.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat, luni, că a discutat cu premierul Sorin Grindeanu despre achiziţia de ambulanţe şi că urmează să aibă loc o întâlnire la care să participe şi secretarul de stat în MAI Raed Arafat, la întoarcerea acestuia în ţară. Această întâlnire ar fi urmat să aibă loc miercuri.

Citește și: Decizia INCREDIBILĂ luată de călugărul care a lăsat GRAVIDĂ o enoriașă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.