Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aplicația de ride-hailing Yango a primit avizul tehnic valabil doi ani de la Ministerul Transporturilor

Aplicația de ride-hailing Yango a primit avizul tehnic valabil doi ani de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor pentru funcționarea ca platformă digitală de intermediere a transportului alternativ, potrivit Mediafax.

Companiile de ride-sharing au până la 1 februarie să se conformeze în totalitate prevederilor OUG 49/2019 care reglementează activitățile de ride-hailing în România.

„Prin obținerea avizului tehnic pentru ride-hailing, Yango a demonstrat încă o dată angajamentul față de piața din România și planurile sale ferme de a își continua extinderea aici. De asemenea, încurajăm și sprijinim eforturile partenerilor noștri și ale șoferilor lor de a respecta prevederile Ordonanței de Urgență, inclusiv obținerea autorizației pentru transport alternativ până la data de 1 februarie, termenul limită pentru autorizare, pentru a-și putea desfășura activitatea fără niciun impediment, în condițiile impuse de lege”, spune Andrei Voicu, Regional Manager al Yango în România.

Citește și: SURSE - PNL pregătește o mutare care va provoca CUTREMUR în politică: liberalii trec la saltele

Pentru a încuraja procesul de autorizare, compania spune că va oferi bonusuri șoferilor partenerilor săi care vor fi în deplină conformitate până la data limită.

Yango a intrat pe piața din România în iunie 2019. Yango colaborează cu 55 de parteneri din România, firme de transport autorizate. Serviciul este operat de Yandex Taxi B.V., companie membră a grupului Yandex. De când a fost lansat în 2011, Yango funcţionează în 16 ţări, inclusiv Estonia, Letonia, Finlanda sau Israel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.