Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

APP: După ce a desființat sistemul legislativ românesc, CCR trebuie să se autodesființeze!

Alianța pentru Patrie
Alianța pentru Patrie APP

Magistrații de la Curtea Constituțională a României, au votat cea mai ticăloasă hotărâre din istoria recentă a țării, acuză APP într-un comunicat de presă.

„Curtea Constituțională, încălcându-și propria jurisprudență, încălcându-și propria menire, a dat liber la nerespectarea deciziilor, promovate chiar de către ea însăși. Din acest moment, nerespectarea deciziilor C.C.R. și Î.C.C.J., vor deveni simple banalități.

Curtea Constituțională a României s-a predat!

Și totodată a predat suveranitatea României, a aruncat la coșul de gunoi Constituția României, și și-a anulat propria existență.

Judecătorii C.C.R. care au votat pentru nerespectarea deciziilor C.C.R., ar trebui să fie primii care în mod public să ceară desființarea C.C.R., sau să-și dea demisia. Pentru că din acest moment toate interesele și deciziile legislative U.E., gândite și hotărâte de către aparatul sistemului neomarxist-globalist de la Bruxelles, vor avea prioritate și impunitate în România”, transmit reprezentanții APP.

A.P.P. cere în mod oficial, ca C.C.R. să facă public modul în care a votat fiecare judecător, în ședința din 9 noiembrie 2022, pentru fiecare punct dezbătut, în parte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.