Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 25 de tone de făină și 1.500 de pâini au fost confiscate în Gorj

paine

Peste 23 de tone de făină şi 1.500 de pâini au fost confiscate, vineri, de poliţişti în urma unei pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul producerii, transportului şi comercializării produselor de panificaţie, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu, potrivit Agerpres.

"În această dimineaţă (vineri dimineaţă n.r.), începând cu ora 5,00, la nivelul judeţului au fost instituite filtre rutiere mixte şi au fost organizate echipe operative, constituite din poliţişti de investigare a criminalităţii economice şi inspectori din cadrul DSVSA.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

Echipele de control au efectuat verificări la patru agenţi economici specializaţi în fabricarea pâinii şi a altor produse de panificaţie. În urma acţiunii desfăşurate, poliţiştii au aplicat şase sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 47.000 de lei, au constatat o infracţiune de evaziune fiscală şi au indisponibilizat 23.290 de kg de făină şi 1.500 de pâini, bunuri în valoare de peste 27.000 de lei", a informat Miruna Prejbeanu.

Obiectivul acţiunii l-a constituit prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor de panificaţie şi identificarea rutelor de transport rutier utilizate de operatorii economici care încalcă dispoziţiile legale incidente domeniului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.