Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 500 de autoturisme parcate ilegal au fost ridicate de Primăria Braşov în aproximativ 6 săptămâni

facebook.com
masini parcare parcari

Aproape 500 de autoturisme parcate ilegal au fost ridicate de Primăria Braşov în aproximativ 6 săptămâni, 100 dintre aceste ridicări având loc în perioada sărbătorilor de iarnă, a informat, miercuri, Primăria Braşov, conform Agerpres.

Conform sursei citate, poliţiştii locali au depistat peste 500 de maşini parcate ilegal din 16 octombrie, când serviciul de ridicări a început să funcţioneze, din totalul acestora 488 de vehicule fiind ridicate de pe domeniul public. În cazul altor 54 de maşini şoferii au fost sancţionaţi numai cu puncte amendă şi puncte penalizare, fără a mai fi nevoiţi să plătească taxele de ridicare, transport şi depozitare, deoarece au revenit la vehicul înainte de începerea operaţiunii de ridicare.

Majoritatea autoturismelor ridicate blocau treceri de pietoni, intersecţii sau benzi de circulaţie.

"Dacă în perioada Crăciunului a fost dispusă ridicarea a 50 de autoturisme, în perioada minivacanţei de Revelion au fost ridicate 36 de autoturisme, iar în cazul altor 8 proprietarii s-au întors înainte de a începe procedura de ridicare. Deşi majoritatea autoturismelor pentru care s-a dispus ridicarea în acest weekend prelungit sunt înmatriculate în Braşov, această măsură a fost dispusă şi în cazul unor şoferi din Teleorman, Argeş, Dâmboviţa, Galaţi sau Bucureşti", a precizat Primăria Braşov.

Recuperarea autovehiculelor se face după plata unei taxe de minimum 985 de lei, valabilă pentru primele 12 ore de la momentul ridicării.

Conform regulamentului privind activităţile de ridicare, transport şi depozitare a vehiculelor staţionate neregulamentar pe raza municipiului Braşov, autoturismele staţionate neregulamentar sunt ridicate în urma dispoziţiei unui poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov sau a dispoziţiei poliţistului local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.