Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape de o CATASTROFĂ: Un centru social a luat foc, iar 40 de bolnavi au fost evacuați

incendiu timisoara

Un incendiu a izbucnit marți la un centru de asistență socială din județul Galați, iar 40 de bolnavi au fost evacuați în toiul nopții de pompieri, dar nici o persoană nu a fost rănită în timpul misiunii, relatează Mediafax.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați. Incendiul a fost provocat de un coș de fum defect, iar flăcările au izbucnit pe acoperișul clădirii. Aproximativ 40 de bolnavi aflați în aripa de clădire afectată au fost evacuați în scop preventiv. La fața locului au fost trimise mai multe autospeciale ale pompierilor și o ambulanță SMURD.

Nici o persoană nu a fost rănită în timpul incendiului, iar pagubele nu sunt importante. „Incendiul de la Centrul Medico-Social din localitatea Pechea este lichidat. Au ars aproximativ 10 metri pătrați de acoperiș în jurul coșului de evacuare a fumului, au fost evacuate 40 de persoane. Cauza probabilă, coș de evacuare a fumului de la centrală defect. Au acționat 3 autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD”, a anunțat ISU Galați. Bolnavii evacuați au revenit în clădire imediat după stingerea incendiului. Centrul Medico-Social de la Pechea adăpostește peste 60 de bolnavi fără locuințe proprii sau cu o situație materială precară.

Citetește și: CUTREMUR produs în urmă cu puține minute .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.