Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMURATOR: Apropiat al lui Iohannis, gasit spanzurat in casa!

breaking news

Apropiat al lui Iohannis, gasit spanzurat in casa!

Directorul adjunct al societății de transport local, Tursib, Cristian Pavel a fost găsit în această dimineață spânzurat, în casa mamei sale.

El este soțul consilierului local FDGR, Anita Pavel, iar cei doi sunt cunoscuți ca fiind în grupul de prieteni apropiați ai președintelui Klaus Iohannis. Soții Pavel au fost prezenți alături de președinte la petrecerea de după câștigarea alegerilor, dar și la petrecerea de Revelion.

Turnul Sfatului informeaza ca barbatul nu avea datorii, iar purtatorul de cuvant al Politiei al Judetului Sibiu Luciana Baltes sustine ca el nu a lasat niciun bilet de adio pentru a se putea sti ce de a recurs la acest gest extrem.

”În jurul orei 10:00 s-a primit un apel la 112, după ce bărbatul a fost găsit în una din locuinţele care au aparţinut părinţilor lui.

Până în momentul de faţă nu avem suspiciune de omor, deci se confirmă faptul că este o sinucidere. Corpul a fost preluat de Medicina Legală, pentru autopsie”, a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.