Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 100.000 de persoane au tranzitat graniţa - Ccele mai multe, cu avionul

NEWS ROMANIA
control frontieră

Aproximativ 100.000 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 35.400 mijloace de transport (dintre care 15.200 automarfare), au efectuat formalităţile de control la frontieră în ultimele 24 de ore, potrivit Agerpres.

Conform unui comunicat de presă al IGPF, pe sensul de intrare au fost aproximativ 51.100 persoane, cu 17.400 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 48.900 persoane - cu 18.000 mijloace de transport.

Cele mai tranzitate frontiere au fost: frontiera aeriană - aproximativ 31.700 de persoane; frontiera cu Ungaria - aproximativ 31.600 de persoane şi 16.600 de mijloace de transport; frontiera cu Moldova - aproximativ 15.500 de persoane şi 5.700 de mijloace de transport.

Citește și: Ex-demnitarul Costoiu RUPE TĂCEREA la ICCJ - A indicat-o pe Ecaterina Andronescu drept...

Poliţia de Frontieră precizează că lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, sens în care recomandă participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internaţional, astfel încât să evite apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea.

Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line, care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

Totodată, în intervalul menţionat, poliţiştii de frontieră au constatat 61 fapte ilegale (21 infracţiuni şi 40 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini, şi au descoperit, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 45.000 lei.

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 60.800 lei.

Nu s-a permis intrarea în ţară a 20 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege, şi de asemenea nu s-a permis ieşirea a cinci cetăţeni români din diferite motive legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.