Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 200 de mijloace tehnice și echipamente militare vor pleca de la garnizoanele din țară către București, pentru Parada de 1 Decemrie

Inquam Photos / Octav Ganea
parada 1 decembrie arcul de triumf

Aproximativ 200 de mijloace tehnice și echipamente militare vor pleca de la garnizoanele din țară către București, în perioada 5 – 14 noiembrie, pentru a participa la Parada Militară Națională de 1 Decembrie, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Vești bune pentru conducătorii auto- A fost depus un proiect important

Potrivit unui comunicat transmis marți de Ministerul Apărării Naționale, pentru activitățile premergătoare organizării Paradei naționale militare organizate de Ziua Națională a României - 1 Decembrie 2019, în perioada 5-14 noiembrie, aproximativ 200 de mijloace tehnice și echipamente militare se vor deplasa din garnizoanele de reședință din care fac parte către București.

„Tehnica militară aparține structurilor subordonate Statului Major al Apărării, unităților militare ale categoriilor de forțe, respectiv comandamentelor din Armata României”, se arată în comunicatul citat.

Citește și: Vești uriașe! Se dau bani de la stat

Ziua Națională a României va fi marcată și în acest an printr-o Paradă națională militară în București, la Piața Arcul de Triumf, cât și prin ceremonii organizate în garnizoanele militare din țară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.