Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 300 de persoane au intrat în carantină la domiciliu în ultimele 24 de ore în Vrancea

www.brasovultau.ro
centru carantina

Aproximativ 300 de persoane au intrat în carantină la domiciliu în ultimele 24 de ore, în judeţul Vrancea, din cauza lipsei locurilor de carantină instituţionalizată, a informat, vineri, Instituţia Prefectului judeţului Vrancea, potrivit Agerpres.

"În judeţul Vrancea, în data de 10 aprilie 2020, sunt monitorizate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea un număr de 1.992 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, în carantină instituţionalizată se află 406 persoane, iar 320 în carantină la domiciliu, deoarece în momentul înregistrării nu existau spaţii disponibile. La aceştia, pe toată durata carantinării, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vrancea organizează în comun dispozitive specifice pentru verificare", a precizat Prefectura Vrancea.

Vezi si: Ludovic Orban anunță ȘOMAJ TEHNIC pentru cei mai mulți bugetari: Cine NU va fi atins de noua decizie a Guvernului

Joi, la nivelul judeţului Vrancea au fost raportate 2.196 persoane în izolare la domiciliu şi 414 persoane în carantină, dintre care 18 la domiciliu.

În cadrul acţiunilor desfăşurate de structurile MAI, au fost verificate în ultimele 24 de ore 1.519 de persoane privind modul în care este respectată măsura autoizolării.

De asemenea, în urma acţiunilor întreprinse de poliţişti, jandarmi din cadrul IJJ Vrancea, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău şi reprezentanţi ai Poliţiei Locale, cu sprijinul forţelor militare din cadrul Ministerului Apărării Naţionale - Garnizoana Focşani, au fost aplicate 277 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 489.470 lei, persoanelor care nu au respectat dispoziţiile Ordonanţelor Militare privind restricţiile de circulaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.