Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 60 de migranţi din cinci ţări, descoperiţi ascunşi în două camioane, la frontieră

News.ro
Constanţa migranţi ilegali Poliţiştii de frontieră
Primul camion cu migranţi, verificat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, era condus de un român în vârstă de 28 de ani, care transporta frigidere pe ruta România-Italia.

"În urma verificării mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat că remorca avea cablul de prindere al prelatei secţionat şi lipit, sens în care s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit. Astfel, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 53 de cetăţeni străini. Persoanele descoperite au fost preluate şi transportate la sediul sectorului Poliţiei de Frontieră pentru cercetări. În urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că este vorba despre 24 cetăţeni din Bangladesh, 18 cetăţeni din India, 10 cetăţeni din Bangladesh şi unul din Eritreea, cu vârste cuprinse între 19 şi 46 de ani. Cei în cauză intenţionau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din Spaţiul Schengen", a informat, miercuri, Poliţia de Frontieră Arad.

În acelaşi punct de trecere a frontierei, într-un camion condus de un turc în vârstă de 55 de ani, care transporta diverse bunuri pe ruta Turcia-România-Polonia, au fost găsiţi ascunşi şase bărbaţi. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că sunt din Pakistan şi Afganistan.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în cazul celor ascunşi în remorci, şi pentru trafic de migranţi, în cazul şoferilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.