Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șapte morţi și zeci de de răniţi în urma inundaţiilor şi furtunilor în Iran

cdn.net.au
inundatii-pakistan

Cel puţin şapte persoane au fost ucise şi alte 59 rănite în furtuni şi viituri în cinci provincii iraniene în ultimele două zile, a relatat vineri agenţia de ştiri IRIB, potrivit Xinhua.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa în provincia Isfahan, trei au fost victimele inundaţiilor în satul Nohuj, din comitatul Ardestan, iar un şofer a murit pe un drum intercity după ce maşină în care se afla a fost surprinsă de o viitură, potrivit Organizaţiei pentru gestionarea şi managementul dezastrelor, citată de agenţia de ştiri Mehr.

O persoană a fost ucisă de o alunecare de teren pe un drum dinspre Teheran spre provincia Mazandaran, potrivit agenţiei de ştiri Fars, care citează poliţia rutieră din Mazandaran, potrivit Agerpres.

Inundaţiile au ucis de asemenea un copil în provincia Azarbaidjanul de Est, a precizat un adjunct al operaţiunilor pentru salvarea Societăţii de Semilună Roşie din Iran pentru agenţia de ştiri IRNA.

Nici presa iraniană şi nici Organizaţia naţională pentru urgenţe medicale nu a oferit detalii despre cea de-a şaptea victimă.

Un total de 27 de persoane din capitala Teheran au fost rănite de o furtună puternică care s-a declanşat joi seară, a anunţat Organizaţia naţională pentru urgenţe medicale, potrivit IRIB.

În plus, viiturile şi furtunile au rănit 15 persoane în provincia centrală Isfahan, 10 în provincia nordică Alborz, cinci în provincia nordică Mazandaran şi două în provincia nord-vestică Azarbaidjanul de Est, se mai spune în relatare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.