Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Unsprezece persoane au fost transportate la spital după un accident rutier între două microbuze pe autostrada A1

Ultima Ora breaking news

Update:

Unsprezece persoane au fost transportate la spital în urma accidentului produs, duminică seară, pe autostrada A1, între localităţile Nădlac şi Pecica, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, care anunţase iniţial şapte răniţi uşor.

"În urma accidentului au rezultat 11 victime, conştiente, cooperante, cu diverse traumatisme", a informat ISU, relatează Agerpres. ntre victime se află un copil de patru luni, stare acestuia fiind stabilă.

Știrea inițială:

Două microbuze, între care unul cu pasageri, s-au ciocnit, duminică seară, pe autostrada A1, şapte persoane fiind rănite uşor, conform informaţiilor transmise de la faţa locului de către echipajele de prim-ajutor, informează Agerpres.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a transmis că accidentul a avut loc în jurul orei 22,00, între Nădlac şi Pecica.

Într-un microbuz s-ar fi aflat doar şoferul, în timp ce în al doilea se aflau şoferul şi opt pasageri. Ar fi fost răniţi şoferul din primul microbuz şi şase persoane din al doilea vehicul, conform ISU. Cei şapte răniţi sunt transportaţi la spital.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a precizat că un microbuz a intrat în spatele celuilalt şi "în urma impactului au fost rănite uşor mai multe persoane, numărul celor transportate la spital urmând a fi stabilit de echipajele medicale".

Traficul e blocat, coloana de maşini este de aproximativ 1,5 kilometri, potrivit poliţiştilor.

La locul accidentului au fost trimise o autospecială pentru transport victime multiple, două echipaje SMURD; o autospecială de stingere cu apă si spumă şi un echipaj de descarcerare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.