Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ar fi bun de master chef! Nicolae Ciucă îi găteşte soţiei saramură de pui: 'De fiecare dată, cina o servesc acasă'

nicolae ciuca

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat sâmbătă, la Digi24, că îi găteşte soţiei saramură de pui, reţeta de familie, din Oltenia. El a arătat că de fiecare dată, cina o serveşte acasă. Despre mâncarea copilăriei, Ciucă a spus că îşi aminteşte sarmalele, supa de roşii, şniţelele şi checul, când îi trimiteau pachet la şcoala militară.

Preşedintele PNL a afirmat că găteşte şi atunci când doreşte să îşi surprindă soţia o face cu mare pasiune. ”Îmi place să gătesc, gătesc simplu. Saramura de pui, o reţetă pe care am învăţat-o din familie”, a spus Ciucă, precizând că nu este doar puiul gătit pe grătar, conform news.ro.

Citește și: Declarație incredibilă dată de Nicolae Ciucă: 'Nu am fost niciodată în vacanţă în străinătate'

”În Oltenia este cu mai multă zeamă, totul se pune pe grătar, roșiile, ardeiul, usturoiul se pune la un moment dat. Este o reţetă aparte”, a precizat Ciucă, arătând că este un fel de mâncare de familie. ”Îmi aduc aminte cu mare plăcere, când veneam acasă, era la îndemâna bunicii această mâncare”, a spus el. Preşedintele PNL a afirmat că ora cinei îl prinde mereu la birou şi ajunge târziu acasă. ”De fiecare dată, cina o servesc acasă”, a spus Nicolae Ciucă.

Liderul liberal a mai povestit că acasă grădinăreşte şi că are câţiva metri pătraţi unde cultivă ceea ce îi trebuie unei familii pentru vară şi toamnă, roşii, ardei gras, capia, gogoşari, busuioc, cimbru, castraveţi şi a precizat că este o chestiune de relaxare, uneori ieşind în grădină inclusiv seara.

Despre copilărie, Ciucă a povestit că joaca preferată, în vacanţă la ţară, era fotbalul, pe câmp.

”Îmi plăcea să joc, să alerg, făceam plimbări cu bicicleta”, a spus el, adăugând că nu ar da pe nimic copilăria de la ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.