Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arad: Funcția de primar din Bocsig, câștigată de candidatul PSD, Teodora Felicia Abrudean

inquamphotos.com / Octav Ganea
alegeri vot stampila

Alegerile locale parţiale, organizate duminică pentru ocuparea fotoliului de primar al comunei arădene Bocsig au fost câştigate de candidatul PSD, Teodora Felicia Abrudean, informează agerpres.ro

Conform rezultatelor oficiale, candidatul PSD, Teodora Felicia Abrudean, a obţinut 45,98% din voturile valabil exprimate. 

Pe locurile următoare s-au situat Teodor Miclăuş (USR) cu 17,99%; Adriana Băcioi (PNL) cu 15,89% şi Daniel Cosmin Crîsta (ALDE) cu 9,59% din voturile exprimate. 

În cursa pentru ocuparea fotoliului de primar al comunei Bocsig au fost înscrişi 7 candidaţi, între care doi independenţi. 

Numărul cetăţenilor cu drept de vot la alegerile de duminică, din comuna Bocsig, a fost de 2.747, iar prezenţa la vot a fost de 61,68%. 

Pentru alegerile de duminică au fost amenajate patru secţii de votare, două în centrul de comună, la Bocsig şi câte una în localităţile aparţinătoare Mânerău şi Răpsig. 

Jurist de profesie, Teodora Felicia Abrudeana a fost consilier juridic la Primăria Bocsig. 

Funcţia de primar al comunei era vacantă din luna mai 2017, când fostul edil, Ioan Florin Ciul, şi-a pierdut mandatul, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie dând câştig de cauză Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) în procesul prin care edilul a atacat raportul de evaluare al ANI prin acesta era declarat incompatibil

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.