Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arădeanul care a ucis un om cu drujba a fost trimis în judecată de procurorii din Timiş: Inculpatul riscă până la 25 de ani de închisoare

pixabay.com
diverse, gratii, inchisoare

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş l-au trimis în judecată pe inculpatul arădean care l-a ucis cu o drujbă pe un bărbat din localitatea timişeană Sânandrei, pentru omor calificat cu premeditare şi alte infracţiuni cu violenţă, potrivit agerpres.ro.

Prim procurorul Parchetului de pe lângă tribunalul Timiş, Mihaela Pop, a declarat marţi că în sarcina inculpatului au mai fost reţinute şi infracţiuni de cruzime, distrugere, violare de domiciliu şi loviri sau alte violenţe.

Citește și: Analiză devastatoare! Rareș Bogdan pune tunurile pe PSD! Nici Adrian Năstase nu a scăpat

Probatoriul administrat în cauză în cursul urmăririi penale a relevat faptul că în noaptea de 30/31 ianuarie, având asupra sa o drujbă, inculpatul M.D.S s-a deplasat la imobilul în care locuia victima L.M.C., în localitatea Sânandrei, cu scopul de a ucide victima, iar cu acea drujbă a pătruns fără drept în locuinţa victimei prin distrugerea cu drujba a uşii de la intrare, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

După ce inculpatul a intrat în locuinţă, victima L.M.C., care în acele momente dormea, s-a trezit, iar când l-a văzut pe inculpat în locuinţă, a sărit pe geamul unei camere şi a fugit în grădina din spatele imobilului, împreună cu fiul său minor L.F.A. Inculpatul a alergat în urmărirea victimei, a ajuns-o şi a ucis victima cu acea drujbă, tăind-o în zona gâtului, a capului, a membrelor superioare, precum şi în alte zone ale corpului.

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Dăncilă! Opoziția a câștigat o importantă bătălie

În aceleaşi împrejurări, acţiunea agresivă a inculpatului care a alergat având asupra sa o drujbă în urmărirea victimei şi a fiului său minor, a condus la vătămarea integrităţii corporale a acestuia din urmă care, în încercarea de a se salva şi a scăpa de inculpat, a fost nevoit să escaladeze gardul grădinii, iar în cădere a suferit o fractură la gamba piciorului stâng, leziune traumatică care necesită 60 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.