Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arbitrul meciului dintre Brazilia și Argentina a fost suspendat pentru 'erori grave' de arbitraj. În urma rezultatului, Argentina s-a calificat la CM

sport.ro
neymar messi brazilia argentina

Arbitrul meciului dintre selecţionatele Argentinei şi Braziliei, încheiat la egalitate, 0-0, precum şi arbitrul asistent VAR al acestei întâlniri, desfăşurată marţi la San Juan, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, au fost suspendaţi pentru "erori grave", a anunţat Confederaţia sud-americană de fotbal (CONMEBOL), citată de Reuters.

Centralul uruguayan Andres Ismael Cunha Soca Vargas a fost acuzat de selecţionerul Braziliei, Tite, că nu a sancţionat în niciun fel lovitura cu cotul pe care fundaşul argentinian Nicolas Otamendi i-a aplicat-o în faţă brazilianului Raphina, a cărui gură a început să sângereze, incidentul nefiind semnalat nici de asistentul VAR, Esteban Daniel Ostojich Vega.

CONMEBOL a considerat că Otamendi a dat dovadă de un "comportament violent", care nu a fost sancţionat de brigada de arbitraj, iar "performanţele arbitrului principal Andres Ismael Cunha Soca Vargas şi arbitrului VAR Daniel Ostrojich Vega au fost analizate din punct de vedere tehnic şi s-a ajuns la concluzia că au comis erori grave şi evidente", cei doi fiind suspendaţi pe termen nelimitat.

În urma remizei de marţi, Argentina a obţinut calificarea la Cupa Mondială de anul viitor, alăturându-se astfel Braziliei, care avea deja asigurat biletul pentru turneul final din Qatar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.