Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arde o fermă din Galați: Zeci de pompieri se luptă cu flăcările

incendiu

Zeci de pompieri şi de angajaţi ai unei ferme din judeţul Galaţi încearcă să stingă un incendiu. La faţa locului se află mai multe autospeciale şi alte utilaje. Incendiul a izbucnit la miezul nopţii, potrivit Mediafax.

Potrivit pompierilor gălăţeni, focul a izbucnit după miezul nopţii în interiorul unui depozit de furaje din localitatea gălăţeană Matca. La faţa loclui s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri. Împreună cu angajaţii fermei, aceştia au reuşit să limiteze proporţiile incendiului şi să salveze animalele din grajduri. La peste 8 ore de la declanşarea alarmei, pompierii încă luptă cu flăcările.

Citește și: NEBUNIA de la granițe CONTINUĂ: Aproape 100.000 de oameni, la vămile României, în 24 de ore

„Secţia de pompieri militari Tecuci a intervenit de urgenţă cu trei autospeciale de stingere fiind ajutaţi şi de angajaţi fermei, aproximativ 20 de persoane cu trei cisterne cu apă şi un buldoescavator. Incendiul a fost localizat în limitele găsite, fiind salvate două grajduri aflate în imediata apropiere din care au fost evacuate preventive animalele şi un depozit de furaje cu aproximativ 1000 de baloţi. La această oră se lucrează pentru lichidarea ultimelor focare”, au anunţat reprezentanţii ISU Galaţi.

Pompierii au anunţat că au ars aproximativ 300 de tone de lucernă, Din primele cercetări, cauza probabilă a producerii incendiului este autoaprinderea furajelor din depozit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.