Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arena Națională găzduiește cel de al 35-lea meci al tricolorilor și o posibilă a 15-a victorie

Arena Nationala
Arena Nationala

Arena Națională din București devine marți gazda celui de al 35-lea meci al echipei naționale, iar o victorie în fața Elveției ar marca a 15-a victorie sărbătorită de de tricolori și suporterii români pe cel mai mare stadion al țării, conform frf.ro.

De la debutul tricolorilor pe Arena Națională în 6 septembrie 2011 și până la meciul ce se va juca marți cu Elveția, au trecut 12 ani, 2 luni și 16 zile. În acest interval, echipa națională a jucat 34 de meciuri, iar cel de marți va fi al 35-lea.

Începutul a fost marcat de o remiză, România – Franța 0-0, în preliminariile EURO 2012, iar tricolorii au rămas neînvinși în primele 4 meciuri disputate aici.

Obiectivul este victoria numărul 15!

Până acum, au fost înregistrate 14 victorii pentru tricolori pe Arena Națională. Astfel, duelul cu Elveția nu reprezintă doar o aniversare a numărului rotund de meciuri găzduite, ci poate aduce și cea de-a 15-a victorie.

Un aspect interesant este că seria victoriilor României pe Arena Națională începe și se termină, până acum, cu aceeași echipă și același scor: Andorra, pe care România a învins-o cu 4-0.

Iată lista echipelor învinse de România pe Arena Națională și scorurile înregistrate:

Andorra (4-0), Belgia (2-1), Trinidad & Tobago (4-0), Ungaria (3-0), Estonia (2-0), Irlanda de Nord (2-0), Danemarca (2-0), Georgia (5-1), Armenia (1-0), Macedonia de Nord (3-2), Liechtenstein (2-0), Belarus (2-1), Kosovo (2-0), Andorra (4-0).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.