Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arest preventiv pentru autorul accidentului cu şase copii de la Petroşani

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Autorul accidentului de la Petroşani, în care un copil de 11 ani şi-a pierdut viaţa, iar cinci au fost răniţi în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, potrivit Agerpres.

Potrivit poliţiştilor, suspectul, în vârstă de 19 ani, din Aninoasa, a urcat la volan fără să aibă permis de conducere şi după ce consumase băuturi alcoolice. După producerea accidentului, tânărul a fugit de la locul faptei, fiind prins şi reţinut, în scurt timp, de poliţişti.

Cei şase copii care au fost accidentaţi miercuri seară, în timp ce traversau strada prin loc marcat, aveau vârste cuprinse între 11 şi 14 ani.

Joi, unul dintre minori, în vârstă de 11 ani, a decedat la secţia de Terapie intensivă a spitalului din Petroşani. Alţi trei copii au fost transferaţi la un spital din Timişoara. Ceilalţi doi răniţi au rămas internaţi la Petroşani şi au fost vizitaţi de prefectul judeţului Hunedoara, Călin Marian, şi de primarul municipiului, Tiberiu Iacob-Ridzi.

Copiii sunt în stare bună şi vor fi externaţi în următoarele zile, a precizat prefectul Călin Marian.

Ulterior, prefectul şi primarul din Petroşani s-au dus la locul unde s-a petrecut accidentul şi au transmis condoleanţe tatălui băiatului decedat.

După decesul minorului, cercetările în dosarul penal deschis de poliţişti au fost extinse pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului unui eveniment rutier fără încuviinţarea poliţiştilor, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.