Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arestarea lui Oprescu întârzie salariile angajaților din Primărie. Când le intra banii

PMB primaria capitalei

Angajatii aparatului propriu al Primariei Municipiului Bucuresti îsi vor primi banii cel târziu vineri a declarat Cornel Pieptea, consilier municipal cu atributii de viceprimar.

'Angajatii PMB îsi vor primi banii în aceasta saptamâna. În mod normal, angajatii ar fi primit banii pe 12 septembrie. Sâmbata era ziua de salariu, de obicei primeau banii cu o zi înainte, adica pe 11. Primarul general a convocat deja o sedinta pe acest subiect. Au fost realizate documentele si, imediat ce hotarârile de ieri vor fi trimise la Prefectura, va semna toate documentele si vor fi înaintate catre Trezorerie, astfel încât mâine sau cel târziu poimâine angajatii aparatului propriu al Primariei Municipiului Bucuresti sa îsi primeasca integral salariile', a afirmat, pentru AGERPRES, Cornel Pieptea.

Potrivit acestuia, este vorba despre 850 de angajati.

'Diferenta pâna la 1.500, reprezentata de angajatii de la Palatele Brâncovenesti si de la Administratia Cimitirelor, vor avea probabil tot în cursul zilei de astazi persoane care sa preia atributiile ordonatorului principal de credite si, la finalul acestei saptamâni sau la începutul saptamânii viitoare, îsi vor primi si ei salariile', a spus Pieptea.

El a precizat ca situatia financiara la PMB va fi deblocata cel târziu joi, adica la toate institutiile vor exista persoane desemnate cu drept de semnatura.

Conform lui Pieptea, la sedinta convocata miercuri de primarul general interimar Marin Stefanel Dan s-a facut o analiza asupra platilor urgente care trebuie realizate si asupra asigurarii functionarii aparatului Primariei si tuturor institutiilor din subordine.

'Principala preocupare în acest moment este legata de plata salariilor si de chestiuni de natura functionala, asa cum este normal când vine un primar general, cabinetul demnitarului si asa mai departe', a adaugat Pieptea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.