Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arestări și cocaină confiscată în Olanda, Luxemburg, Serbia și Belgia în cadrul unei operațiuni de destructurare a unei rețele de trafic de droguri

getty
cocaina

Autorităţile belgiene au confiscat, sâmbătă, aproximativ 115 kilograme de cocaină în cadrul unei operaţiuni internaţionale împotriva unei reţele sârbeşti de trafic de droguri, în urma căreia au fost reţinuţi nouă suspecţi, transmite AFP.

Operaţiunea s-a desfăşurat într-un depozit din oraşul Arlon din sud-estul Belgiei, unde suspecţii au fost găsiţi încercând să ascundă cocaina pentru export în plăci de beton, au transmis procurorii belgieni, într-un comunicat.

Cinci dintre suspecţi au fost reţinuţi în Belgia, doi în Olanda, unul în Luxemburg şi altul în Serbia, au mai precizat autorităţile judiciare, scrie news.ro.

Forţele de ordine au confiscat 103 pachete care cântăresc în total aproximativ 115 kilograme şi au o valoare estimată la 11,5 milioane de euro.

Percheziţii au fost efectuate simultan în Olanda, Luxemburg şi Serbia, implicând aproape 100 de agenţi de poliţie într-o operaţiune care viza o "organizaţie criminală sârbă activă în comerţul internaţional cu cocaină", au precizat procurorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.