Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Bacău a fost arestat preventiv pentru viol, şantaj şi ameninţare

catuse politie

Un bărbat de 40 ani din municipiul Bacău a fost arestat preventiv sub acuzaţiile de viol, şantaj şi ameninţare, a informat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru.

Potrivit sursei citate, victima este o tânără de 19 ani din municipiul Bacău, care a reclamat faptul că, profitând de starea de inconştienţă în care se afla, posibil cauzată de consumul de substanţe psihotrope, bărbatul ar fi întreţinut cu ea raporturi sexuale împotriva voinţei ei. Ulterior, bărbatul ar fi exercitat acţiuni de constrângere asupra fetei, în sensul că va posta în spaţiul public materiale foto şi video cu aceasta în ipostaze indecente, în cazul în care nu va da curs solicitărilor lui de a se întâlni şi, totodată, ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă.

La data de 13 august, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Bacău, cu sprijinul luptătorilor pentru Acţiuni Speciale, au făcut o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, de unde au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor două telefoane mobile, o unitate de calculator, două dispozitive de stocare şi folii de medicamente, informează Agerpres.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.