Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argentinianul Jose Pekerman, noul selecţioner al Venezuelei

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Argentinianul Jose Nestor Pekerman, 72 ani, a fost prezentat marţi ca noul selecţioner al Venezuelei, cu obiectivul de a califica echipa la Cupa Mondială 2026 din Canada, Mexic şi SUA, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Pekerman îi succede pe banca tehnică lui Leonardo Gonzales, care a dirijat opt meciuri naţionala venezueleană, ieşită din cărţi pentru calificarea la Cupa Mondială 2022 din Qatar. Gonzales l-a înlocuit în august pe portughezul Jose Peseiro, care şi-a reziliat contractul pentru neplata salariilor.

Citește și: O NOTĂ SECRETĂ l-ar plasa pe șeful DALI din MAI într-o presupusă DELAPIDARE a unui hotel din vestul țării...

Fost selecţioner al Argentinei (2004-2006) şi al Columbiei (2012-2018), Pekerman a acceptat un contract pe cinci ani cu Venezuela, singura echipă sud-americană care nu a jucat la Cupa Mondială.

Primul meci al Venezuelei cu Pekerman pe banca tehnică va fi cel cu Bolivia (27 ianuarie), din preliminariile CM 2022. Venezuela ocupă ultimul loc, al zecelea, în campania sud-americană de calificare la turneul final din Qatar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.