Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arhiepiscopia Alba Iuliei și Asociația Filantropia Ortodoxă Târgu-Mureș au demarat o campanie de ajutorare a persoanelor afectate de inundații

basilica.ro
ASCOR

Arhiepiscopia Alba Iuliei și Asociația Filantropia Ortodoxă Târgu-Mureș, prin voluntarii și membrii Asociației Studenților Creștini Ortodocși (ASCOR) – filiala Alba Iulia, au demarat joi, 22 iulie, o campanie de ajutorare a persoanelor din Munții Apuseni afectate de inundații.

Au fost distribuite alimente de bază familiilor din localitățile Gura Sohodol, Cărpiniș și Câmpeni, constând în 1,5 tone de produse lactate, 800 litri de apă, legume și produse neperisabile, scrie Basilica.ro.

Voluntarii Arhiepiscopiei și ASCOR-iștii au fost însoțiți de pr. Mihai Dumitrescu, inspector social în județul Mureș, și diac. Răzvan Brudiu, cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia.

Arhiepiscopia a transmis mulțumiri tuturor donatorilor și au îndemnat la susținerea acestor acțiuni în continuare.

La nivelul celor cinci protopopiate din județul Alba a fost inițiată o colectă în bani pentru ajutorarea celor peste 300 de persoane din mai multe localități aflate în zona Munților Apuseni. Credincioșii din Eparhia Alba Iuliei care doresc să sprijine financiar familiile afectate de inundații se pot adresa preotului parohiei de care aparțin.

Totodată, pot fi făcute donații în contul Protopopiatului Ortodox Român Câmpeni (adresa: str. Horea, nr. 21, Câmpeni, jud. Alba, cont: RO12 RNCB 0008 0211 8319 0001, CUI: 4331180, contact: 0743 134 758).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.