Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arhiepiscopia Bucureștilor și Serviciul de Probațiune Prahova au semnat un protocol de colaborare

Ziarul Lumina
Adunare Eparhială Arhiepiscopia Bucureștilor

Arhiepiscopia Bucureștilor și Serviciul de Probațiune Prahova au semnat luni un protocol de colaborare prin care persoanele care au comis infracțiuni vor fi sprijinite în procesul de reintegrare socială, potrivit basilica.ro.

Colaborarea va oferi implicit mai multă siguranță în comunitate prin prevenirea recidivei și va fi implementată în cât mai multe parohii din județ.

Întâlnirea a avut loc la sediul Protoieriei Ploiești Nord și a fost mediată de Părintele Mihai Aurel Vicar Eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Au participat Ciprian Gavril, Șeful Serviciului de Probațiune Prahova, și inițiatorul colaborării, Părintele Ginel Aurelian Ivan, consilier la Sectorul Cimitire, Monumente și Servicii Funerare al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Din partea protoieriilor de pe raza județului Prahova, au fost prezenți inspectorii pentru siguranța în muncă. Aceștia vor sprijini punerea în aplicare a colaborării.

Au fost stabilite amănunte procedurale și s-a convenit ca după șase luni să fie întocmit un feedback din partea Serviciului de Probațiune Prahova, pentru a observa impactul pe teren al colaborării.

Protocolul cu Serviciul de Probațiune Prahova se bazează pe experiența furnizată de colaborarea Arhiepiscopiei Bucureștilor cu Serviciile de Probațiune București și Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.