Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ariana Grande, Cyndi Lauper şi Janelle Monae între premiate la Billboard Women in Music 2018 - VIDEO

Ariana Grande

Peronalităţi din industria muzicală au participat joi seară la gala Billboard Women in Music 2018 de la New York, care a celebrat cele mai bune artiste ale anului. Între prezentatoare s-au numărat Alicia Keys, Dua Lipa, Anderson .Paak şi Patti Labelle, în timp ce între premiate s-au aflat Kacey Musgraves, Janelle Monae, Cyndi Lauper şi Ariana Grande, care a primit titlul de Femeia Anului, scrie news.ro.

Gazda evenimentului a fost Ellie Goulding, care a vorbit despre artistele care au inspirat-o, precum Björk, Beyoncé şi Joni Mitchell.

Premiul Innovator a fost acordat cântăreţei country Kacey Musgraves, care a lansat anul acesta cel de-al treilea album, „Golden Hour”.

Cântăreaţa rap Tierra Whack a prezentat-o pe Janelle Monae, care a primit trofeul Trailblazer, după ce anul acesta a lansat „Dirty Computer”.

Lauren Jauregui de la Fifth Harmony le-a prezentat pe Hayley Kiyoko, care a interpretat single-ul „Curious” şi a primit premiul Rising Star, şi pe Danielle Aguirre, Jacqueline Charlesworth​, Susan Genco şi Dina Lapolt​, care au fost desemnate Executives of the Year.

Alicia Keys a fost cea care a prezentat Fundaţia She Is the Music, care luptă pentru ca în industrie să lucreze un număr mai mare de femei, pe care a fondat-o alături de Jody Gerson, Sam Kirby Yoh şi Ann Mincieli. „Dacă eşti femeie în muzică, trebuie să fii parte din asta. Ne putem găsi şi ne putem angaja”.

Citește și: Actorul Kevin Hart a renunţat la rolul de gazdă a ceremoniei galei Oscar 2019

Actorul şi cântăreţul Tituss Burgess a interpretat piesa „Time After Time” (1984) a lui Cyndi Lauper, fiind aplaudat la scenă deschisă.

„Oamenii mă întreabă mereu cum este să fii un simbol”, a spus Lauper, recompensată cu Icon Award, înainte de a lua statueta din mâinile cântăreţei Dua Lipa. „Acum, le pot da asta şi le spun «Uite, ţine asta»”. Lauper a ţinut un lung discurs despre istoria ei ca feministă, explicând: „Fac parte dintr-o generaţie în care, când dădeai un interviu, erai întrebată: «Ce, eşti un fel de feministă?». Şi îmi priveam colegele spunând «Sunt umanistă!». Apoi, când îmi venea rândul, am spus «Clar, da! Mi-am ars sutienul la prima demonstraţie de la statuia Alice în Ţara Minunilor din Central Park»”.

Artista soul Patti Labelle a prezentat-o pe Ariana Grande, care a primit titlul Woman of the Year şi care a interpretat cel mai recent single lansat, „Thank U, Next”.

Dineul Women in Music şi gala de premiere a avut loc acum pentru a 13-a oară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.