Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aripa Tomac din PMP: Tribunalul a respins acțiunea lui Cristian Diaconescu

Radu Pop

Secretarul general al PMP, Ionuț Simionca, numit într-o ședință contestată de liderul formațiunii, Cristian Diaconescu, anunță miercuri că instanța a respins contestația șefului PMP astfel că Congresul de alegeri va avea loc sâmbătă.

„Toate dezinformările aduse în spațiul public de președintele Diaconescu și de câțiva foști membri de partid au fost demontate astăzi de instanța judecătorească. Tribunalul București a respins cererea formulată de domnul Diaconescu prin care acesta dorea să blocheze Congresul din 19 februarie și, implicit, exprimarea democratică în PMP. Mergem mai departe, așa cum au decis forurile statutare, iar Congresul de sâmbătă, 19 februarie, va însemna un nou început pentru PMP și pentru o Românie creștin-democrată. Un nou început pe care membrii PMP și susținătorii partidului îl așteaptă și îl merită”, scrie Simionca.

Fostul președinte executiv PMP, Marius Pașcan, spune că acum liderul partidului este și bun de plată: „Instanța a respins acțiunea lui Cristian Diaconescu et. comp. împotriva unor colegi ai noștri, obligându-l la plata unor sume cu titlu de cheltuieli de judecată către Eugen Tomac și Ionuț Simionca. Erori elementare de diletant, săvârșite de un pretins „mare” președinte, fost judecător și ex-ministru, care și-a îndreptat sesizarea împotriva unor persoane lipsite de calitate procesuală pasivă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.