Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șarlatan prins de un polițist în timp ce încerca să vândă un inel care imita aurul

www.destepti.ro
inele nuntă

Un polițist aflat în timpul liber, a prins un escroc care dorea să vândă un inel care imita aurul. Agentul a intrat în jocul escrocului și la final l-a încătușat, informează Mediafax.

Incidentul s-a produs joi, pe o șosea din județul Galați. Potrivit Poliției, un agent de poliție în vârstă de 40 ani, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Galați, de la un post de poliție rural, în timp ce se deplasa în ținută civilă pe DN 24D cu autoturismul personal, de la serviciu spre domiciliu, a observat pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare un autoturism de culoare gri, staţionat, înmatriculat în Bulgaria şi lângă el un cetăţean care îi făcea insistent semnal de oprire.

Polițistul și-a dat seama ca are în față un escroc și la final l-a încătușat.

„Agentul de poliţie a oprit autoturismul, iar această persoană a încercat să-l inducă în eroare prezentându-se în limba engleză ca fiind cetăţean turc. De asemenea, a precizat că a rămas fără combustibil și are nevoie de bani, în acest sens oferindu-i spre vânzare un inel tip ghiul, din metal galben, despre care a susţinut că este aur de 18 k. A înmânat inelul poliţistului, iar când aștepta primirea sumei de bani solicitate, agentul şi-a declinat calitatea, a somat persoana să nu părăsească zona și a procedat la încătușarea acesteia. La scurt timp la fața locului a sosit și un echipaj de poliție solicitat pentru acordarea de sprijin”, a anunțat IPJ Galați.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză are 28 ani și este din orașul Urlești, județul Prahova. Escrocul avea un ajutor care îi asigura protecția în timpul înșelătoriei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la înşelăciune şi complicitate la aceeaşi faptă. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Băleni sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Bujor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.