Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Armata israeliană a găsit trupul neînsuflețit al unei ostatice israeliene

X
ostatica moarta

Armata israeliană a anunţat joi că a descoperit în apropierea spitalului Al-Shifa din Gaza cadavrul unei femei răpite de mişcarea islamistă palestiniană Hamas în timpul atacului lansat la 7 octombrie în Israel, relatează AFP, citat de Agerpres.

Trupul neînsufleţit al acestei femei, răpită în kibbutz-ul Beeri, "a fost scos de trupele armatei israeliene dintr-o structură adiacentă spitalului Al-Shifa din Fâşia Gaza şi a fost transferat pe teritoriul israelian", se arată într-un comunicat al armatei.

Victima a fost identificată de armată ca fiind Yehudit Weiss. "În structura în care se afla Yehudit au fost găsite şi echipamente militare, între care puşti Kalaşnikov şi lansatoare de rachete", a adăugat armata.

Este pentru prima dată de la ofensiva militară lansată de armata israeliană împotriva Hamas când unul dintre ostaticii răpiţi pe 7 octombrie a fost găsit în Fâşia Gaza.

Aproximativ 240 de persoane au fost capturate în acea zi pe teritoriul israelian în timpul atacului Hamas care s-a soldat cu 1.200 de morţi, în principal civili, potrivit autorităţilor israeliene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.