Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Armata rusă își continuă ofensiva la scară largă pe toate fronturile. Negocieri de pace cu occidentalii duse prin intermediul Israelului

Telegram
Kiev lupte harta

Rusia continuă ofensiva în Ucraina, iar bătălii se duc în continuare pe toate fronturile. Forţele ruse desfăşoară o ofensivă pe scară amplă în Ucraina şi au capturat mai multe oraşe şi sate, a informat sâmbătă Ministerul Apărării rus, citat de agenţia de presă Interfax, relatează Reuters. În Nord armata rusă avansează din toate părțile spre Kiev cucerind ieri importantul oraș Jitomir.

În Sud orașul port Mariupol este complet înconjurat și bombardat de șase zile consecutiv, o încercare de evacuare a civililor și de încetare a focului eșuînd ieri și părțile s-au acuzat reciproc că ar fi împiedicat operațiune. Rusia și Ucraina căzuseră de acord pentru o încetare parțială a focului pentru evacuarea civililor, lucru ce nu s-a mai întâmplat după ce rușii ar fi continua să bombardeze, susțin ucrainenii. Rușii susțin că au respectat înțelegerea doar că cei ar fi vrut să plece din orașul asediat au fost împiedicați de paramilitarii din Batalionul Azov prezenți în oraș.

Vladimir Putin a ieșit din nou public cu amenințări la adresa statelor occidentale să nu se amestece în conflict, iar președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut direct un ajutor senatorilor SUA.

În acest context premierul israelian, Naftali Bennett a început un turneu de mediere în conflict.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.