Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aroganță de primar PSD: I-a făcut cadou fiicei, din salariul de bugetar, un super-bolid / FOTO

E primar, însă își iubește fiica atât de mult încât i-a luat un super-bolid! Din leafa de bugetar, primarul Costel Nazare i-a luat fiicei un Audi Q3!

Nazare, edilul comunei Concești din Botoșani, i-a făcut fiicei sale, Mădălina Nazare, elevă în ultimul an de liceu, o mașină cu care să se laude pe rețelele de socializare. Tânăra nu a rezistat tentației și s-a fotografiat în trafic când mergea fără centură și cu mult peste limita de viteză admisă în localitate. Dovada a postat-o pe o rețea de socializare.

Citește și: Klaus Iohannis nu se aștepta la asta: Cel mai diplomat atac la președinte! Îi crapă obrazul de rușine

Gestul primarului nu e unul întâmplător. Se pare că omul era supărat că fiica îi folosea prea des mașina, un Audi Q5, așa că a zis să-i ia o altă mașină. Ambele, din salariul

Nazare a ajuns celebru după ce a anunțat că este dispus să cumpere case abandonate sau nefinalizate la el în comună, să le refacă şi să le ofere celor care vin să locuiască la Conceşti. Practic, primarul dă case gratuit tuturor celor ce se mută la el în comună. ”Am luat această decizie pentru că populaţia scade dramatic în comună. A trebuit să facem ceva. Este o idee pe care deja o punem în practică. Prin hotărâre de Consiliu Local am şi alocat bani pentru această măsură”, precizează Costel Nazare. Şi într-adevăr prin hotărâre de Consiliul Local, a fost alocată într-o primă fază suma de 250.000 de lei, urmând ca fondurile să fie suplimentate în funcţie de necesităţi. Iniţial vor fi puse la dispoziţie 5 case.

Mai mult decât atât, Costel Nazare precizează că favorite sunt familiile cu copii. ”Dacă vin mai mulţi, ne gândim să suplimentăm până la 12 case”, a precizat primarul.

Citește și: Traian Băsescu, pont ȘOCANT pentru DNA

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.