Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AROGANȚA lui Victoraș Micula către procurori, după ce i-au fost percheziționate casele: 'Opriți mizerile și căutați adevărații vinovați'

wowbiz.ro
victoras micula

Beizadeaua magnatului bihorean Viorel Micula a fost vizitată de ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie, potrivit antena3.ro.

”Văd că ați procedat exact așa cum am anticipat pe 15 martie, dacă există dreptate în țara aceasta care nu mai este de mult a noastră, opriți mizerile  și căutați adevărații vinovați”, este mesajul lui Victoraș Micula care își îndeamnă fanii să semneze o petiție care să atragă răspunderea penală a procurorilor.

Citește și: O româncă a şocat Italia! Își obliga fiica de 13 ani să se prostitueze și cu bătrâni de 90 de ani pentru a-şi achita cazarea, hrana şi viciile

Anchetatorii au ridicat mai multe documente şi laptopuri. Descinderea are legătură cu dosarul de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, făcut de poliţie după ce tânărul a postat pe Instagram poze în care apărea alături de un pui de leu şi o armă.

În trecut Victoraş Micula, fiul lui Viorel Micula şi prietenii săi s-au filmat în timp ce făceau drifturi în parcarea unui mall din Oradea şi chiar în timp ce trăgeau cu o mitralieră într-o clădire din oraş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.