Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Articole vestimentare și parfumuri, în valoare de peste 200.000 de lei, au fost confiscate la PTF Giurgiu-Ruse

mediafax.ro
control vama politie de frontiera

Aproximativ 1.400 de articole vestimentare şi parfumuri, în valoare totală de peste 200.000 de lei, susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetăţean român încerca să le introducă în ţară prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, au fost confiscate de poliţiştii de frontieră.

"În această dimineaţă, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, un autocar care efectua curse de transport persoane pe ruta Turcia-România. Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit în interiorul autocarului, sub scaune, în mai multe pungi de plastic, cantitatea totală de 1.373 articole vestimentare şi parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute. La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că posesorul bunurilor este un cetăţean român, în vârstă de 40 de ani. Acesta a declarat că intenţiona să comercializeze produsele şi nu deţinea documente de provenienţă pentru acestea", se arată, vineri, într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, potrivit Agerpres.ro.

Vezi și: 'Blestemul' PDL: Ministrul Muncii anunţă că în Guvernul Orban 'există o preocupare' pentru tăierea salariilor bugetarilor

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 214.600 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin.1, lit. b din Legea 84/1998, cu modificările şi completările ulterioare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.