Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Artista de 52 de ani, Kylie Minogue, a lansat piesa 'Magic', o poveste despre iubirea ei

idolwiki.com
Kylie Minogue

Artista de 52 de ani, Kylie Minogue, a lansat în această săptămână piesa „Magic”, o poveste despre iubirea ei, anunță MEDIAFAX.

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue trăieşte o poveste de iubire alături de Paul Solomons. Kylie spune că el este alesul.

Artista şi directorul de creaţie al revistei britanice GQ s-au cunoscut la începutul anului 2018, când nişte prieteni au insistat să le facă cunoştinţă. Kylie spune că Paul este foarte afectuos şi implicat.

Citește și: EXCLUSIV Nicușor Dan, pe felie cu ‘Garda Veche’ a lui Ion Iliescu! A comandat 500.000 de broșuri de la firma unui fost deputat PDSR

Cântăreaţa s-a confruntat cu probleme de sănătate în octombrie 2018, iar în aceeaşi perioadă Paul i-a fost alături necondiţionat.

„Îi pasă de lumea mea, de fanii mei, însă cel mai mult îi pasă de mine. Cine spune că nu poţi să fii romantică şi la o vârstă mai înaintată? Mai ales dacă ai găsit marea dragoste”, a vorbit artista pentru un site de ştiri britanic.

Kylie Minogue are 52 de ani, iar cei doi şi-au confirmat relaţia la începutul acestui an. În 2017, artista s-a despărţit de Josua Sasse, cu care a fost logodită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.