Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AS Roma şi ŢSKA Sofia, adversarele CFR Cluj în Liga Europa, au obţinut victorii în campionatele ţărilor lor. Young Boys a înregistrat un egal

www.tuttosport.com
Dzeko, Florenzi AS Roma

Formaţiile AS Roma şi ŢSKA Sofia, adversare ale CFR Cluj în grupa A a Ligii Europa, au obţinut victorii în partidele pe care le-au disputat, duminică, în campionatele ţărilor lor. A treia adversară, Young Boys Berna, a înregistrat o remiză.

În Italia, AS Roma a învins în deplasare Genoa, scor 3-1. Au marcat Mkhitaryan ‘45+2, ’67, ’85 pentru Roma şi Pjaca ’50 pentru Genoa, potrivit news.ro.

Citește și: Bilanțul Guvernului PNL la un an de guvernare: Considerăm că ne-am atins toate punctele asumate prin programul de guvernare

În Bulgaria, ŢSKA Sofia s-a impus cu 2-1 în faţa echipei Montana, tot în deplasare. Au înscris Senhadji ‘9 (autogol) şi Sowe ’77 pentru învingători, respectiv Minkov ’78 pentru Montana.

În Elveţia, Young Boys Berna a remizat acasă cu St. Gallen, scor 0-0.

În grupa A a Ligii Europa, CFR Cluj a învins ŢSKA Sofia în deplasare, la 22 octombrie, în deplasare, scor 2-0, şi va mai întâlni echipa bulgară la 3 decembrie, pe teren propriu.

Citește și: Ludovic Orban, după discuțiile cu Nicușor Dan: Trebuie toţi producătorii autohtoni care au marfă românească să aibă această posibilitate să vândă în spaţiile deschise .

Clujenii au fost învinşi cu 5-0 de AS Roma, joi, în deplasare, şi vor mai întâlni echipa italiană la 26 noiembrie, pe teren propriu.

CFR Cluj a remizat cu Young Boys, scor 1-1, în 29 octombrie, pe teren propriu şi va mai întâlni această echipă în 6 decembrie, în deplasare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.