Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Așa se infectează românii: Nu doar măștile sunt false, ci și dezinfectantul! Apă de colonie în loc de dezinfectant descoperită de Protecția Consumatorilor

Inquam Photos / Octav Ganea
coronavirus dezinfectant

Comisarii braşoveni de la Protecţia Consumatorilor au oprit de la comercializare mai multe flacoane cu apă de colonie vândută drept dezinfectant, a anunţat şeful CRPC Braşov, Sorin Susanu.

"O situaţie absolut incredibilă. Agenţi economici care pun în pericol viaţa consumatorilor. Patroni care profită pentru a face bani în detrimentul sănătăţii oamenilor. Apă de colonie vândută de colonie vândută pe post de dezinfectant şi menţionat explicit pe etichetă, pentru a induce în eroare şi mai mult consumatorii "anti-COVID"", a arătat, într-o postare pe Facebook, Sorin Susanu.

Citește și: Omul lui Ion Iliescu încă face parte din Guvern! Ajuns la 72 de ani, e șef peste Culte în Cabinetul Cîțu

Dintr-o înregistrare anexată postării reiese că peste eticheta originală care indică faptul că flaconul conţine apă de colonie a fost lipită o alta, conform căreia ar fi dezinfectant cu conţinut de alcool în proporţie de 80%, fiind "anti-COVID".

"Produsele neconforme au fost oprite de la comercializare. A fost extins controlul în întreaga ţară", a menţionat Sorin Susanu.

Citește și: Rareș Bogdan este pompierul de serviciu! Stinge ‘incendiul’ dintre Florin Cîțu și Vlad Voiculescu: Prim-ministrul a făcut, în special, referire la cei din Opoziție

Conform lui Susanu, produsele au fost descoperite într-un magazin aparţinând unui lanţ care comercializează parfumuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.