Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asasinul de 20 ani care şi-a înjunghiat iubita de 12 ori cu un briceag ajunge în fața judecătorilor - Detalii ȘOCANTE din anchetă

judecator justitie

Tânărul de 20 de ani din judeţul Gorj care şi-a ucis iubita, în vârstă de 19 ani, în vara acestui an, după ce a înjunghiat-o de mai multe ori, a fost trimis în judecată de procurori.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, procurorii au dispus trimiterea în judecată a unui tânăr pentru omor calificat (cu premeditare) şi lipsire de libertate în mod ilegal, săvârşită de o persoană înarmată şi punând în primejdie viaţa victimei.

Anchetatorii au stabilit că tânărul a avut o relaţie amoroasă cu victima în perioada iunie 2020 – mai 2021. Din cauza actelor de violenţă fizică şi psihică, tânăra a întrerupt relaţia. Ea a fost ameninţată că dacă va fi cu altcineva atunci o va ucide. Bărbatul a stat în faţa casei tinerei din comuna Baia de Fier şi a urmărit-o în mod repetat cu autoturismul.

În noaptea de 14/15 iulie, bărbatul a văzut că fata s-a întâlnit cu un alt tânăr şi i-a urmărit pe aceştia, reuşind să le oprească autoturismul.

"S-a înarmat cu un briceag, pe care l-a scos din portiera autoturismului său, s-a îndreptat spre autoturismul în care se afla victima, împrejurare în care aceasta din urmă a fugit către autoturismul martorului R..., încercând să-şi asigure scăparea prin intrarea în acel autoturism, însă nu a reuşit, întrucât inculpatul a doborât-o la pământ cu faţa în sus, s-a poziţionat deasupra acesteia şi a ridicat braţul înarmat cu briceagul, ţinându-l cu lama în jos şi a aplicat cu intensitate mai multe lovituri victimei în zone vitale, respectiv hemitorace stâng anterior lateral şi posterior şi latero-cervical stâng, provocându-i plăgi tăiate-înţepate care au condus ulterior la decesul acesteia”, se arată în comunicat.

Totodată, s-a reţinut că după aplicarea loviturilor, dar în timp ce victima era încă în viaţă, inculpatul a băgat-o în maşină şi a transportat-o până în municpiul Târgu Jiu, la locuinţa unei alte persoane, împiedicând în felul acesta şi luarea măsurilor urgente pentru salvarea victimei.

Din raportul medico-legal de autopsie rezultă că victima a fost lovită de 12 ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.