Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asistenta medicală din Vaslui care ar fi fost agresată de soţ a decedat după mai multe zile de comă

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Asistenta medicală de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui care a intrat în comă la începutul lunii decembrie, existând suspiciunea că ar fi fost agresată de soţ, a decedat, luni seara, la Spitalul Clinic "C.I. Parhon" Iaşi, unde fusese transferată, potrivit Agerpres.

Având în vedere că pe corpul femeii au fost găsite semne ale unor posibile agresiuni, iar în momentul în care s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului vasluian aceasta avea un certificat medico-legal din care reiese că ar fi fost lovită, cadrele medicale au sesizat aceste aspecte reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie, la nivelul instituţiei existând în lucru două dosare penale.

Unul a fost deschis în urma sesizării făcute de cadrele medicale şi al doilea, pentru violenţă în familie, raportat la loviri şi alte violenţe, a demarat după ce o rudă a femeii a reclamat că aceasta a fost bătută în repetate rânduri de soţ.

Citește și: Ministrul Muncii, experiență inedită: a sunat incognito la Casele de pensii din țară. A descoperit o situație ULUITOARE

Soţul femeii a lucrat ca poliţist în cadrul IPJ Vaslui, iar actualmente deţine funcţia de psiholog în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră - Serviciul Teritorial Vaslui, reprezentanţii instituţiei anunţând că au fost dispuse o serie de verificări care vizează conduita acestuia. Totodată, ITPF a precizat că va lua măsurile legale, în funcţie de ancheta derulată de organele competente.

"În funcţie de rezultatele cercetării desfăşurate de către autorităţile competente şi de calitatea procesuală a lucrătorului, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi va dispune măsuri în conformitate cu Statutul Poliţistului", au informat reprezentaţii ITPF - ST Vaslui.

În această perioadă, bărbatul figurează ca fiind în concediu medical.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.