Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociaţia Environ și AHK România, încurajează reciclarea produselor electronice pron donații sociale

deseuri

Asociaţia Environ şi Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK România), împreună cu Asociaţia Sistemul Naţional de Reciclare a Bateriilor (SNRB), derulează în perioada 5 martie - 30 octombrie 2019 a doua ediţie a campaniei de responsabilitate socială "Recycle Mit! - Provocare la reciclare!', ce vizează creşterea cantităţilor de deşeuri electrice şi baterii uzate colectate de la companii, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei de mediu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis face praf Guvernul! Reacție după decizia zilei

Campania "Recycle Mit' se adresează tuturor firmelor membre AHK România şi îşi propune să faciliteze implicarea companiilor în acţiuni concrete cu impact asupra mediului înconjurător şi cu beneficii pentru comunitatea în care activează.

Potrivit sursei citate, participanţii care se înscriu online pe www.econet-romania.com sau prin e-mail la adresa econet@environ.ro vor primi recipiente speciale pentru colectarea selectivă a deşeurilor electrice şi a bateriilor uzate, putând solicita preluarea gratuită a acestora oricând pe perioada derulării campaniei. La finalul programului, toate cantităţile de deşeuri colectate vor fi transformate în donaţie către o cauză socială.

Prima ediţie a programului a fost lansată în februarie 2017 în cadrul unei conferinţe organizată de Econet România - iniţiativa greentech a Camerei de Comerţ şi Industrie Româno - Germane care a avut ca temă economia circulară. În total, 70 de companii din mediul privat şi-au manifestat interesul de a se implica în proiect, iar câştigătorii premiilor, care au constat în sisteme de recompensare şi motivare a angajaţilor la locul de muncă, au fost: Autonet, Optim Project Management şi Hamm Reno.

Asociaţia Environ este o organizaţie colectivă, non-guvernamentală şi non-profit care instituie în România principiul european al răspunderii extinse a producătorului în domeniul deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, promovând activ de peste 12 ani conceptele de colectare selectivă, reciclare şi economie circulară.

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană este reprezentanţa oficială a economiei germane şi, totodată, cea mai mare Cameră de Comerţ bilaterală din România. Înfiinţată în 2002, AHK România numără, în prezent, peste 600 de firme membre, susţinând firmele germane la intrarea lor pe piaţa românească şi, în egală măsură, fiind un partener competent pentru companiile româneşti interesate de piaţa germană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.