Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociaţia 'Iniţiativa pentru Justiţie' îl dă în fapt pe Cătălin Predoiu: 'Încercare disperată de a le obţine suportul public pentru mandatul său dezastruos'

Facebook
catalin predoiu

Asociaţia ”Iniţiativa pentru Justiţie” a transmis, joi, îngrijorarea cu privire la ”abordarea mercantilă” a ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, care ”promite partenerilor strategici achiziţii de bunuri şi servicii, într-o încercare disperată de a le obţine suportul public pentru mandatul său dezastruos”.

Asociaţia «Iniţiativa pentru Justiţie», militând constant pentru apărarea valorilor statului de drept, îşi arătă îngrijorarea faţă de noua abordare mercantilă a Ministrului Justiţiei, domnul Cătălin Predoiu, care promite partenerilor strategici - profitând de relaxarea regimului achiziţiilor publice provocat de pandemie - achiziţii de bunuri şi servicii de la aceştia, din fonduri publice, într-o încercare disperată de a le obţine suportul public pentru mandatul său dezastruos în domeniul justiţiei şi al statului de drept”, a transmis, joi seară, asociaţia, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alte două orașe, la un pas de a intra în carantină: Va fi crunt! Va fi dezastru economic

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu a avut miercuri o întrevedere cu ambasadorul SUA la Bucureşti Adrian Zuckerman, la sediul instituţiei.

Discuţiile s-au axat pe combaterea infracţiunilor financiare, a criminalităţii informatice, traficului de persoane, cât şi pe digitalizarea Justiţiei.

Predoiu a afirmat, la finalul întâlnirii, că România este interesată de „soluţiile şi modelele de digitalizare folosite în sistemele de justiţie din SUA şi democraţiile occidentale”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.